Rwanda, Kolumbia, Gwatemala, LaCava Palarnia Kawy
Palarnia
LaCava Palarnia KawyWysokość uprawy
1450-1500 m n.p.m. (Rwanda), 1500 m n.p.m. (Kolumbia), 1200-1300 m n.p.m. (Gwatemala)
Obróbka
Natural, Washed
Odmiana
Red Bourbon, Castillo, Bourbon, Caturra, Catuai, Pache
Stopień palenia
Średnie palenie
Flagowe espresso - symbol niezwykłych doznań i duchowa przygoda. Składa się z Rwanda Gicumbi (SCA 86), Colombia Las Guzmanias i Guatemala La Pastora. To nasze arcydzieło, misja i nasza pasja - 100% Arabica ze świeżych zbiorów.
Zaczyna się od subtelnie owocowej kwasowości, następnie rytmicznie pulsuje nutami czerwonych i leśnych owoców, dając wspaniały, czekoladowy finish otulony słodyczą syropu klonowego. Flagowa sezonowa mieszanka łączy żywe i owocowe ziarna z Rwandy obrabiane na sucho z łagodnymi, czekoladowymi, mytymi arabikami z Ameryki Środkowej i Południowej.
Opowieść o żyznych glebach i ciepłym słońcu oblewającym zjawiskowe wzgórza, gdzie każde drzewko kawowca jest pielęgnowane z oddaniem. Odzwierciedlając dziką istotę natury, ta finezyjna kompozycja jest stworzona, aby pieścić zmysły i malować jaskrawy krajobraz sensoryczny.
Idealna do espresso dla miłośników owocowych, złożonych kaw o flagowym charakterze z nutami truskawek, ciemnej czekolady i finiszem syropu klonowego.
Espresso Machine
Moka Pot
Drip Coffee Maker
French Press
Espresso Machine
Moka Pot
Drip Coffee Maker
French Press