Indonezja, Gwatemala, Brazylia, LaCava Palarnia Kawy
Palarnia
LaCava Palarnia KawyWysokość uprawy
1500-1800 m n.p.m. (Indonezja), 1200-1300 m n.p.m. (Gwatemala), 900-1200 m n.p.m. (Brazylia)
Obróbka
Wet Hulled, Natural
Odmiana
Ateng, Bergendal, Bourbon, Caturra, Catuai, Pache, Mundo Novo, Red Catuai, Yellow Catuai, Yellow Bourbon
Stopień palenia
Jasne palenie
Egzotyczna ekspresja - korzenno kakaowa kompozycja. Zanurz się w wyjątkowej Shady Bru - kompozycji kaw uwalniającej miraż wyrazistych odcieni smakowych. Składa się z Indonesia Sumatra Lintong (SCA 84), Guatemala La Pastora (SCA 83) i Brazil Monte Belo (SCA 83).
Kluczowy udział indonezyjskiej arabiki nadaje jej słodkie i korzenne nuty. Pomimo jasnego palenia pod przelew, mieszanka wyróżnia się głębokim, cedrowym i dymnym charakterem. Zdominowana przez akcenty orzechowe i kakaowe, Shady Bru stworzona jest dla miłośników kakaowej kawy.
Intrygująca, orientalna mieszanka ujawniająca ziemisty, drzewny i dymny charakter indonezyjskich ziaren. Wspaniale pikantna z nutami ciemnej czekolady, ta kompozycja pozostawia długotrwały, jedwabisty i słodki brazylijski posmak. Harmonijnie łączy azjatycką arabikę z ziarnami południowej i środkowej Ameryki.
Idealna do metod przelewowych dla miłośników egzotycznych, korzenno-kakaowych kaw o orientalnym charakterze z nutami przypraw korzennych, drzewa sandałowego, orzechów i czekolady.
Chemex
Hario V60
Aeropress
Drip Coffee Maker
Chemex
Hario V60
Aeropress
Drip Coffee Maker