Etiopia, Kafar Palarnia Kawy
Palarnia
Kafar Palarnia KawyWysokość uprawy
Brak danych
Obróbka
Natural
Odmiana
Brak danych
Stopień palenia
Brak danych
Klasyczna Etiopia Yirgacheffe - ikona etiopskich kaw specialty. Mix varietals przetwarzany procesem natural tworzy klasycznie kwiatową i jagodową kawę 100% Arabica.
Miękka, gęsta, słodka o długim posmaku. Z mlekiem smakuje jak jagodowy jogurt - wyjątkowa charakterystyka, która czyni tę kawę niezapomnianym doświadczeniem. Proces natural intensyfikuje jagodowość i słodycz, typową dla najlepszych kaw z Yirgacheffe.
Region Yirgacheffe to kolebka kawy i jeden z najbardziej prestiżowych regionów etiopskich. Natural processing zachowuje pełnię owocowych aromatów i charakterystyczną słodycz, tworząc profil idealny zarówno do espresso, jak i kaw mlecznych.
Idealna do espresso i kaw mlecznych dla miłośników klasycznych etiopskich kaw o kwiatowo-jagodowym charakterze z wyjątkową słodyczą i długim, satysfakcjonującym posmakiem.
Espresso Machine
Moka Pot
Espresso Machine
Moka Pot