Brak danych, Pożegnanie z Afryką
Palarnia
Pożegnanie z AfrykąWysokość uprawy
Brak danych
Obróbka
Brak danych
Odmiana
Brak danych
Stopień palenia
Brak danych
Kawa Irlandzka bezkofeinowa to propozycja dla osób chcących ograniczyć poziom kofeiny, równocześnie nie odmawiając sobie przyjemności płynącej z picia kawy. Świetna alternatywa dla osób ze względów zdrowotnych zmuszonych do wyeliminowania kofeiny oraz fanów kawy po irlandzku.
To zdecydowanie mniej kaloryczna i pozbawiona procentów wariacja na temat znanego i lubianego na świecie specjału Irish Coffee.
Kawa pozyskiwana szwajcarską metodą wodną (Swiss Water Process), znaną również jako metoda wodno-węglowa. Przed wypalaniem ziarna poddawane działaniu gorącej wody, w wyniku czego kofeina uwalnia się do wody, następnie filtrowanej przez aktywny węgiel. Ziarno suszone ciepłym powietrzem pozwala zachować pełny aromat i smak.
Po dekofeinizacji kawa wzbogacana o smak irlandzkiej whisky z wykorzystaniem sprawdzonych aromatów z pewnych źródeł o naturalnym składzie. Technologia opracowana i udoskonalana przez lata gwarantuje głębokie nasączenie aromatem przy idealnych proporcjach względem kawowych nut.
Kawa świeżo palona we własnej palarni.
Espresso Machine
Drip Coffee Maker
French Press
Moka Pot
Espresso Machine
Drip Coffee Maker
French Press
Moka Pot