Brazylia, Pożegnanie z Afryką
Palarnia
Pożegnanie z AfrykąWysokość uprawy
Brak danych
Obróbka
Brak danych
Odmiana
Brak danych
Stopień palenia
Brak danych
Kawa Amaretto inspirowana smakiem włoskiego likieru migdałowego. Bazuje na arabice z brazylijskiego regionu Cerrado, wzbogaconej podczas palenia o aromat amaretto.
Profil smakowy łączy migdałową słodycz z nutami karmelu i czekolady charakterystycznymi dla brazylijskiej arabiki. Uniwersalna w zastosowaniu - nadaje się do picia solo oraz z mlekiem w kawach typu cappuccino czy latte. Doskonale komponuje się również z deserami.
Palarnia Pożegnanie z Afryką stosuje autorską technologię aromatyzacji wypracowaną przez dekady doświadczenia. Kawa palona na bieżąco we własnej palarni zapewnia świeżość produktu. Aromat głęboko penetruje ziarno, nie maskując przy tym naturalnych walorów smakowych kawy.
Espresso Machine
Drip Coffee Maker
French Press
Moka Pot
Espresso Machine
Drip Coffee Maker
French Press
Moka Pot